Inova Interiors

REDUCERI    |    NOUTATI    |    SHOP THE LOOK   

Modalitati de plata
 
Plata online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metodă sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numărul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastre.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Suma maxima pe care firma de curierat o poate incasa de la o persoană juridica este de 5000 lei, respectiv 10.000 lei pentru persoanele fizice.

Transfer bancar (ordin de plata)

Va rugam sa ne contactati pentru a primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 1500 Lei precum si pentru produsele aflate la PREORDER este necesar un avans de 30%.

Pentru produsele executate pe comanda este necesar un avans de 30%.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin