Inova Interiors

Glamour

Afișez 1 - 24 din 328 de rezultate

Mobilier Glamour

Mobilierul glamour este un stil de mobilier care se caracterizeaza prin designul sau luxos si opulent. Este adesea asociat cu stilurile Hollywood Regency si Art Deco si este de obicei realizat din materiale de inalta calitate, cum ar fi aurul, argintul si catifeaua. Mobilierul glamour este adesea folosit in case de lux, hoteluri si alte locatii de lux pentru a crea o atmosfera sofisticata si eleganta.

Una dintre caracteristicile cheie ale mobilierului glamour este utilizarea de forme indraznete si dramatice. Acest lucru poate fi vazut in liniile curbe ale unui sezlong sau in marginile unghiulare ale unei masute de cafea cu oglinda. Aceste forme sunt adesea combinate cu texturi bogate, cum ar fi catifeaua, metale stralucitoare si finisaje lacuite lucioase pentru a crea o piesa de mobilier uimitoare vizual.

Un alt aspect important al mobilierului glamour este atentia la detalii. Fiecare element al piesei este realizat cu atentie pentru a crea un design coerent si izbitor vizual. Acest lucru poate fi vazut in sculpturile complicate de pe un fotoliu in stil baroc sau in gravurile delicate de pe o comoda cu oglinda.

Mobila in stil Glamour

Mobilierul glamour este cunoscut si pentru utilizarea culorilor si modelelor indraznete. Acest lucru poate fi vazut in nuantele vibrante ale unei canapele de catifea sau in modelele geometrice complicate de pe o masuta laterala cu oglinda. Aceste culori si modele indraznete sunt adesea folosite pentru a crea un sentiment de drama si emotie intr-o camera.

Unul dintre cele mai populare materiale folosite in mobilierul glamour este aurul. Aurul este adesea folosit pentru a crea un sentiment de opulenta si lux intr-o piesa de mobilier. Acest lucru poate fi vazut in detaliile cu foita de aur de pe o oglinda in stil baroc sau picioarele placate cu aur ale unui fotoliu modern de la mijlocul secolului. Aurul este adesea asociat cu alte materiale de lux, cum ar fi catifea si marmura, pentru a crea o piesa de mobilier cu adevarat plina de farmec.

Un alt material popular folosit in mobilierul glamour este sticla cu oglinda. Mobilierul cu oglinda este adesea folosit pentru a crea un sentiment de glamour si rafinament intr-o camera. Acest lucru poate fi vazut in masutele de cafea si comodele cu oglinda care se gasesc adesea in casele in stil Hollywood Regency. Mobilierul cu oglinda poate fi folosit si pentru a crea un sentiment de spatiu si lumina intr-o camera, ceea ce o face o alegere populara pentru spatiile mici sau intunecate.

Catifeaua este un alt material care este folosit in mod obisnuit in mobilierul glamour. Catifeaua este cunoscuta pentru textura moale si luxoasa, ceea ce o face o alegere populara pentru canapele si fotolii. Catifeaua este adesea asociata cu culori indraznete, cum ar fi verde smarald sau albastru regal, pentru a crea o piesa de mobilier cu adevarat plina de farmec.

Pe langa aceste materiale, mobilierul glamour incorporeaza adesea si alte elemente de lux, cum ar fi cristalul, marmura si boucle-ul. Cristalul este adesea folosit pentru a adauga o nota de stralucire si glamour unei piese de mobilier, in timp ce marmura este folosita pentru a crea un sentiment de rafinament si eleganta. Tesatura boucle este adesea folosita pentru a adauga un sentiment de textura si caldura unei piese de mobilier, ceea ce o face o alegere populara pentru canapele si scaune de accent.

Mobilierul glamour poate fi gasit intr-o varietate de stiluri, de la traditional la modern. Mobilierul traditional glamour incorporeaza adesea detalii ornamentate si materiale bogate, cum ar fi aurul si catifeaua, in timp ce mobilierul modern glamour se concentreaza pe linii curate si forme indraznete. Ambele stiluri de mobilier glamour impartasesc un accent pe lux si opulenta, facandu-le o alegere populara pentru cei care doresc sa creeze o casa sofisticata si eleganta.

Comanda online mobila in stil glamour

Atunci cand incorporezi mobilier glamour intr-o camera, este important sa il echilibrezi cu alte elemente pentru a evita incarcarea spatiului. Acest lucru se poate realiza prin asocierea unei canapele indraznete din catifea si accesorii simple sau prin incorporarea unei masute de cafea cu oglinda intr-o camera cu podele din lemn natural si accente rustice. Prin echilibrarea mobilierului glamour cu alte elemente, acesta poate fi folosit pentru a crea un sentiment de dramatism si lux, fara a intrece masura.

In concluzie, mobilierul glamour este un stil de mobilier care se caracterizeaza prin designul sau luxos si opulent. Incorporeaza forme indraznete, texturi bogate si culori puternice pentru a crea o piesa de mobilier uimitoare vizual. Mobilierul glamour este adesea folosit in case de lux, hoteluri si alte spatiu de lux pentru a crea o atmosfera sofisticata si eleganta. Atunci cand adaugi mobilier glamour intr-o camera, este important sa il echilibrezi cu alte elemente pentru a evita supraincarcarea acestuia. Avand accent pe lux si opulenta, mobilierul glamour este o alegere populara pentru cei care doresc sa creeze o casa cu adevarat plina de farmec.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin