Inova Interiors

Japandi

Afișez 1 - 24 din 505 rezultate

JAPANDI este un stil de design interior nascut din fuziunea a doua stiluri estetice: minimalismul scandinav si japonez. Japandi (numele oarecum ciudat este o uniune a Japoniei si Scandi) poarta elementele lor comune de design – cum ar fi dragostea comuna pentru maiestrie, minimalism, simplitate si functionalitate, in timp ce incorporeaza, de asemenea, mai multe caracteristici estetice distincte. Conceptul suedez de hygge sau confort cald este infuzat cu principiul japonez al wabi-sabi, care este totul despre gasirea frumusetii in imperfecțiune. Rezultatul este o casa plina de obiecte lucrate manual, artizanale si prezentarea frumusetii materialelor naturale.

Scaune, mobilier mai mic, mese de dining cat si de living, masute de cafea Japandi

Produsele pe care le gasiti integrate in acest stil de design interior, scaune, mobilier mai mic, mese de dinning cat si de living, masute de cafea pot avea diferite imperfectiuni, asa cum vedeti mai sus, acest stil vorbeste despre gasirea frumusetii in imperfectiuni. 

In Japandi, dragostea suedeza pentru lemn, sticla, functioneaza foarte bine cu alte materiale favorizate in interioarele japoneze, cum ar fi bambus, hartie, ratan, piatra sau lut. Paleta de culori este naturala si pamanteasca, dar accentul depinde de ceea ce preferati, estetica scandinava mai deschisa (stejar, alb, gri moale, bej, roz dezactivat, albastru deschis) sau japoneza moodiera (masline, jad, galben, portocaliu, albastru inchis, ruginiu). Totodata, acestea doua se pot combina usor, jucandu-va cu o tenta deschisa ca nota de baza si putin accent pe notele mai inchise. Decorarea este despre minimalism, forme si linii naturale, curate, organice. Va puteti juca cu texturi, de la covoare statement, la pereti de gratare din lemn cu inaltimi precum si asocierea mobilierului cu profil redus la dulapuri din lemn mai inalte sau lampi elegante de podea.

 Obiecte de mobilier cat si decoratiuni din acel stil puteti gasi in shop, sectiunea Organic.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin