Inova Interiors livreaza pe tot teritoriul Romaniei. Pentru transporturi internationale, va rugam sa ne contactati la contact@inovainteriors.ro.

For international shipping, please contact us at contact@inovainteriors.ro.

Inova Interiors (inovainteriors.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livrare prin curier – GRATUIT

Pentru produsele voluminoase, pentru a asigura integritatea acestora, livrarea se va face pe palet, achitandu-se o taxa de livrare de 200 ron.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit. Aceasta solicitare trebuie transmisa prin e-mail catre adresa contact@inovainteriors.ro.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract in a 14-a zi calendaristica de la data intrarii in posesie a produselor utilizand o declarație neechivoca transmisa prin e-mail. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la acest aspect, se considera nula.

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare aplicabila persoanelor juridice (operatori economici ) / clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator (Confom Lege 449 /2003, art 2 Lit a)

Persoanele juridice au obligatia de a returna produsele in termen de cel mult 3 zile calendaristice de la notificarea prin email la contact@inovainteriors.ro reprezentantilor Inova Interiors cu privire la dorinta de anulare a contractului de achizitie. In cazul in care clientul nu informeaza in scris in prealabil dorinta de returnare, nu se va putea procesa returul. 

Produsele vor fi returnate in stare perfecta, neutilizate si nedeteriorate, in ambalajul original si insotite de documetele cu care au fost livrate initial. Returul este gratuit. In cazul acceptarii returului, va trebui sa ne comunicati o zi in care curierul sa ridice produsele de la dvs. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile de retur in cazul persoanelor juridice (operatori economici* )/clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator*

– perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor

– transmiterea motivului returnarii si a contului IBAN (obligatoriu).

– produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditiile de la PUNCTUL 3 din politica de retur).

– produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maximum 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur.

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul furnizat de dumneavoastra.

Inova Interiors va suporta costul direct al returnarii produselor, exceptie fac produsele voluminoase, livrate paletizat. Pentru returul acestora, clientul va suporta integral costurile de transport. In cazul returului gratuit, sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, obiectele pentru decor in stil vintage sau lucrate manual pot avea mici imperfectiuni (mici zgarieturi sau deteriorari ale materialului). Acestea nu se considera a fi defecte de fabricatie si, in aceste cazuri, conditiile de garantie nu pot fi invocate. Clientul poate cere insa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, in conditiile legii.